Bannere

Bannerprint i højeste kvalitet.

Med et banner tryk fra har du mulighed for, at få dit budskab op i præcis den størrelse du ønsker. Alle vores bannere leveres altid inkl. standard efterbehandling med kantforstærkning og øjer i hjørner og for hver løbende meter.

Banner kan benyttes både inde og ude. Ved indendørsbrug er der lang holdbarhed, og ved udendørsbrug må man forvente, at farverne vil falme efter en periode.

 

Alt efter hvor dit banner tryk skal hænge, har vi forskellige bannertyper, som passer til formålet. Skal dit banner tryk eksempelvis dække et stort stillads, er det vigtigt, at du vælger typen stilladsbanner, som er lavet med små huller, der gør, at vinden kan blæse igennem.

Hvis dit banner print skal bruges på en messetand eller i en butik, kan vi anbefale stofbanner, som er et lidt mere organisk materiale og derved matcher til andre typer tekstiler, som typisk benyttes i en messestand.

PVC-banner er et syntetisk slidstærkt materiale og egner sig derved yderst godt til udendørsbrug, eksempelvis på en facade. Fordelen ved vores PVC-banner er at lyset ikke kan komme igennem.