Folie til vinduer

Her kan du købe billig folie til vinduer i alle former, farver og størrelser. Du kan vælge imellem størrelser fra 20x20 cm og helt op til 120x1000 cm. Vores folie til vinduer er af den absolut bedste kvalitet, uanset om du vælger med eller uden print.

Folien egner sig både til at sidde indenfor og udenfor. Ved folie med print, er blækket resistent overfor selv skarpt sollys, så farven ikke falmer med tiden. Folie til vinduer er printet med UV-blæk, som giver farveægte og meget skarpe prints.

Folie til vinduer – Inspiration

Folie til vinduer er en flot og kreativ måde at dekorere vinduer på til både erhvervsmæssigt brug og privat brug. Flere virksomheder benytter folie til at dekorere butiksvinduer med virksomhedens logo eller budskab.

Udover det visuelle kan folien også have en praktisk funktion. Ved produktet ”Ensfarvet konturskåret folie” er det således muligt at vælge ”frosted” folie. Det er et sløret folie, man ikke kan se igennem, men hvor sollyset alligevel kan trænge igennem. Det er en ideel løsning, hvis man vil bevare lysindfaldet ude fra, men ikke ønsker, at folk skal kunne kigge ind.